Woordtarief of uurtarief? Dat is de vraag. Dit is mijn antwoord.

2023, je was me er eentje!

Het jaar is voorbij gevlogen, ik heb veel geleerd, wat brengt 2024 en nog meer van die clichés die bij een eindejaarsreflectie “horen”.

Als een soort naslagwerk voor later op “mijn” stukje internet wil ik highlights noemen. Het afgelopen jaar was ik actief op LinkedIn, maar stil in mijn uitlatingen en als professional moet ik nu toch echt even mijn digitale moment pakken. Daarnaast vind ik het fijn om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Here we go.

Wat een mooie zakelijke bijeenkomsten heb ik mogen bezoeken. Van de IKT Young netwerkborrel, het Twente Event en Social Today van Frankwatching tot FlexTukkersXVOUT samenwerkochtenden, ETN Business Breakfast en de Goorse Bedrijvendag. En als kers op de taart organiseerde ik mee aan de Talententuin Twente als onderdeel van onze campagne Make it in Twente voor het Job- en Bedrijvenportal van Twente.

Dit jaar mocht ik onder andere weer impact maken mét én vóor de regio. Daar gaat mijn hart echt sneller van kloppen. Wat een mooie producten hebben we gemaakt voor Twente en de bedrijven hier. En wat een moois hebben we al in voorbereiding voor het komende jaar (en de jaren daarna). Zoveel gave nieuwe mensen en connecties ontmoet en mee samen mogen werken.

Als zelfstandige in deze mooie regio mocht ik ook weer veel gaafs betekenen. Voor TKKR maakte ik verhalen over Pieter Omtzigt en met Nathalie Baartman (je leest ze hier > TKKR). Voor Aqua+ mocht ik mooie persoonlijke verhalen optekenen van hun werknemers (je vindt ze hier > Aqua+), voor Tubantia maakte ik tweewekelijks een portretserie over de cafés in Hof van Twente (een overzicht plaats ik binnenkort in mijn portfolio) en haalde ik verhalen achter bijzondere plekken op. Ik flextukkerde (let op: nieuw werkwoord; wellicht volgend jaar te vinden in de Van Dale) wat af. In 2024 heb je nog wat mooie reviews tegoed, want iets met tijd tekort… Dus hierbij de belofte voor de community die ik met FlexTukker-in-crime Tessa Wiegerinck voorzie van mooie flexwerkplekken in Twente en (inmiddels ook) daarbuiten: stay tuned! 2024 is reeds een maand onderweg, maar ik ben benieuwd naar alle uitdagingen, kansen en onverwachte zaken die op mijn pad komen. Ik weet in elk geval al een paar mooie projecten en producten die gaan komen.