Diensten

Jij weet wat jouw bedrijf of organisatie doet en ik kan dat voor je vertalen in verhalen die jouw doelgroep inspireren en verbinden. Het bedenken van zogeheten contentformats en blogs die jouw doelgroep boeien en binden, het schrijven van artikelen en blogposts dat is waar ik goed in ben.

Ik wil altijd meedenken over hoe jouw merk of product het beste tot haar recht komt in jouw (online) content. Voor een compleet overzicht van mijn diensten, lees vooral verder, maar je mag altijd vrijblijvend contact opnemen.

Hier kan jij me voor inhuren:

Schrijven van blogposts, artikelen, websiteteksten

> vanaf 170 euro (ex BTW)

Dit kan het volgende inhouden (samen af te stemmen): dat ik research doe, zorg voor betere vindbaarheid in zoekmachines (SEO), een bijpassende en rechtenvrije foto lever (soms door mijzelf gemaakt), teksten voor (bijpassende) sociale mediakanalen en nieuwsbrief aanlever, een column uit jouw naam/expertise schrijf (ghostwriting) eventueel passend bij actuele thema’s of inhaakmomenten.

Daarnaast is het volgende bespreekbaar (voor een meerprijs, alle prijzen in deze alinea zijn ex BTW): dat ik het product op je website plaats (10 euro), prestaties check in Google Analytics en bijhoud – hoe kwamen de bezoekers op de post en hoe lang bleven ze?- (20 euro) en dat ik de contentplanning voor de hele maand doe voor maximale inzet van je posts/artikelen (50 euro). Voor bedrijven kan ik ook een abonnementsvorm offreren wanneer een of meerdere blogposts per maand worden afgenomen.

Is dit wat je zoekt, neem dan vooral contact met me op!

Inspiratiesessie: huur mij in voor het bedenken van verhalen voor jouw bedrijf of organisatie

> vanaf 200 euro (ex BTW)

Dit kan het volgende inhouden: samen brainstormen over de in te zetten strategie (wat wil jij vertellen in combinatie met waar zit je doelgroep om te springen) en content voor je website/blog en/of sociale mediakanalen. Deze sessie is ook handig als je niet weet waar je moet beginnen of wanneer je een frisse blik nodig hebt. Hiervoor heb ik vooraf input nodig zodat ik met een voorstel op maat kan komen. Ik stuur een uitgebreide vragenlijst om je op weg te helpen natuurlijk. Ik werk het uit tot een volledig plan waarmee jij met jouw team aan de slag kan.

Daarnaast is het volgende bespreekbaar (tegen meerprijs): ik doe een voorstel voor een contentplanning voor de periode van een kwartaal of (kalender)jaar, focus op het hergebruiken van aanwezige content waarbij ik je laat inzien dat de verhalen die je hebt op verschillende manieren opnieuw te gebruiken zijn, focus op een concurrentieanalyse, SEO zoekwoordenonderzoek en/of hashtagonderzoek. Meerprijzen hiervan zijn afhankelijk van de hoeveelheid gewenste/aanwezige content, aantal concurrenten en zoekwoorden dat onderzocht moet worden.

Denk je ‘dit is wat ik nodig heb’, aarzel dan niet en laat het me weten! Ik maak graag een offerte op maat.

Masterclasses Contentstrategie, Content & Sociale Media

> vanaf 149 euro per persoon, groepstarief bespreekbaar vanaf minimaal 4 personen; duur: 90 minuten

Masterclass Contentstrategie

Hoe bedenk jij welke kanalen je inzet, welke doelgroep je wilt aanspreken? Hoe stel je hen centraal en inspireer jij ze met relevante informatie en verhalen die bij jou en/of je bedrijf/organisatie passen? Hoe bedenk je afwisselende content?

Dit leren? Vraag dan deze masterclass aan.

Masterclass ‘Werk aan je content en je content werkt voor jou’

Wil je leren hoe je (jouw) verhalen strategisch inzet voor meer bezoekers en/of expertstatus? Wil je ontdekken hoe je betere content maakt? Weglopen met circa 50 nieuwe verhaalideeën, ofwel leren hoe je in verhalen denkt? Voorbeelden zien van anderen die bovenstaande bewijzen?

Alles met ja beantwoord? Meld je dan hier aan voor deze masterclass.

Masterclass sociale media

Hoe gebruik je de sociale media waar jouw doelgroepen zich bevinden in jouw voordeel? Inclusief tips en tricks voor beginners op sociale media; voor meer ervaren mensen: krachtige storytellingtechnieken die toe kan passen om je bereik en interactie te vergroten.

Iets voor jou? Vraag deze masterclass aan!