Blog

 • Waarom ik regelmatig een workation inplan
  Even uit mijn dagelijkse ritme en focus op mijn vooraf opgestelde doelen. Dat is wat een workation is voor mij. Ik plan er in elk geval een of twee per jaar sinds ik het heb geprobeerd, want ik maak enorme stappen op zo’n werktrip. De ene keer focus ik op mijn bedrijfsdoelen, de andere keer op het produceren. Meer weten over workations? Lees dan vooral even verder.
 • Zo heb ik mijn eerste workation ervaren
  Ik las erover via een Instagram-account van een ondernemer: een workation. Ze liet het heerlijk klinken: nieuwe, inspirerende omgeving, productiever en opgeladen en vol nieuwe motivatie thuiskomen. ‘Dat wil ik ook’, dacht ik.
 • 40 levenslessen van een veertigjarige
  Veertig. Veer-tig. Vier-nul. Dat is mijn leeftijd vanaf vandaag. En dat ga ik vieren met taart, vrienden en familie. Maar ik vier ook met jou. Ik zet in deze blogpost veertig levenslessen op een rij. Lees verder en lach, huiver en doe er je voordeel mee.
 • Waarom ik opnieuw ondernemer ben geworden
  Ga ik de uitdaging weer aan? Waarom was ik ooit gestopt? Hoe combineer ik het met mijn privéleven? Dit waren vragen die door mijn hoofd speelden toen ik overwoog weer ondernemer te worden.